Bilete de avion si cazare pentru Oradea

Începând cu data de 10 septembrie 2017, Compania TAROM introduce o noua frecvenţă pe destinaţia Bucureşti-Oradea- Bucureşti. Operarea pe destinaţia Oradea se va realiza astfel cu un numar total de 11 frecvenţe pe săptămână – 2 zboruri pe zi de Luni până Vineri şi noul zbor Duminica.

Zborurile introduse din 10 septembrie vor opera după următorul program, afişat în ore locale:

  • RO627 17:15 Bucureşti – 18:40 Oradea
  • RO628 19:05 Oradea – 20:25 Bucureşti

Pentru toate călătoriile efectuate cu TAROM, beneficiați de servicii gratuite precum:

  • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
  • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Detalii aici.
  • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

Oradea, mai demult Oradea Mare este reşedinţa şi cel mai mare municipiu al judeţului Bihor, situat în vestul României, pe râul Crişul Repede, în imediata apropiere a graniţei cu Ungaria.

Una dintre cele mai importante atracţii ale acestui oraş transilvanean o constituie arhitectura centrului urbei, reprezentată de diferite stiluri: baroc, clasic, eclectic, secession.Cea mai densă concentrare a acestora se află, evident, în centrul istoric al oraşului.

În Piaţa Unirii se află nu mai puţin de trei biserici, din care una greco-catolică, „Sfântul Nicolae”, una ortodoxă, Biserica cu Lună, iar una este romano-catolică, purtând hramul Sfântului Ladislau. Două biserici din Oradea deţin recorduri europene, fiind cele mai mari după categoriile de care aparţin: Biserica „Emanuel”, cea mai mare biserică baptistă şi Bazilica Romano-Catolică din Complexul Baroc (cea mai mare biserică în stil baroc).

La doar câţiva kilometri de Oradea se găsesc renumitele staţiuni balneare Felix şi 1 Mai.

Sursa: https://www.tarom.ro/oradea

Cazare in Oradea

icon-car.pngKML-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
DoubleTree by Hilton Oradea

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

DoubleTree by Hilton Oradea 47.054240, 21.948613

Double Tree by Hilton Oradea este situat pe malul Crişului Repede, la 5 minute de mers cu maşina de centru. Oferă acces la o piscină interioară, la o sală de fitness şi la un centru spa şi de wellness contra cost, precum şi acces gratuit la internet WiFi.

Toate unităţile de cazare de la Double Tree by Hilton Oradea sunt spaţioase şi au aer condiţionat, TV cu ecran plat şi baie. Unele au terasă sau balcon, iar mai multe au un dormitor separat şi living.

Restaurantul Laurus al hotelului oferă preparate culinare din bucătăria mediteraneană şi serveşte mic dejun, prânz şi cină. Cafe Cris -bar de vin- oferă o varietate de băuturi şi gustări.

La proprietate există o parcare în aer liber, precum şi o parcare subterană disponibile la un cost suplimentar.

Oaspeţii pot ajunge la Aeroportul Internaţional Oradea, situat la 8 km, folosind serviciul de transfer de la/la aeroport sau cu taxiul. Apele termale din Băile Felix se află la 12 km de hotel. Hotelul care găzduieşte parcul acvatic Nymphea se află în apropiere (la aproximativ 1,5 minute de mers pe jos).

Sursa: booking.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *