Unde mâncăm la pranz?

In București, în zona Aviatorilor, sunt multe sedii ale companiilor multinaționale, iar atunci când se apropie ora de servit prânzul poate aparea o problemă.

În zona sunt nenumarate opțiuni, de la vestita Tanti Geta, Bolta Rece pana la Osho si Galo Nero.

Astazi propun spre analiza Trattoria Verdi Aviatorilor.

Localul arată bine, dispune de o terasă pe trotuar si una greu accesibilă deasupra restaurantului. Ambele terase au cateva neajunsuri. Cea de pe trotuar este destul de aproape de sosea si este posibil ca pastele cu usturoi sa aiba alt gust in combinatie cu gazele de eșapament. Terasa suspendata iti da o senzatie de nesiguranta pentru ca se zgâlțâie din toate încheieturile atunci cand se plimba cineva, este putin înclinată,  iar dupa ploaie miroase foarte urât!
Sa presupunem ca ne asezam in interior pentru a servi meniul zilei. Odata intrati ne intampina excesul de curățenie,  adica un miros puternic de solutie pentru spalat podele. Trecem peste acest amănunt si ne asezam la masă.  Comandam meniul zilei,o salata Siciliana, ceva de baut si așteptăm.  Servirea este foarte buna, iar mancarea a fost grozavă.
Pot spune ca sunt puține locuri in București unde se gătește o ciorbă atât de buna. Noi am nimerit la meniu Ciorbă de perișoare,  iahnie cu ciolan si clătite cu dulceață ( totul la 19 ron).

Cu siguranță o sa revin la acest restaurant pentru meniul zilei si nu numai!

icon-car.pngKML-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Trattoria Verdi Aviatorilor

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Trattoria Verdi Aviatorilor 44.461407, 26.085695

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *