Hotel Palace – Baile Govora

„Monument istoric construit în perioada 1911–1914, HOTEL PALACE**** a fost primul hotel cu baza de tratament din Romania, construit dupa planurile arhitectului francez Ernest Doneaud, lucrarile fiind coordonate de inginerul roman Bratescu si italianul Pukliky. Arhitectura cladirii este eclectica cu influente de art nouveau si elemente de arhitectura neoromaneasca. Pentru ca greutatea constructiei sa fie cat mai mica, peretii despartitori au fost confectionati din pluta. Cladirea are 365 de goluri (usi, ferestre etc.), cifra simbolizand numarul de zile dintr-un an. Hotel de lux la acea vreme, Palace a fost construit in mijlocul parcului statiunii amenajat de arhitectul peisagist francez E. Pinard.” (http://bailegovora.ro/hotelPalace/bun-venit/)

Cazare:
Hotelul este curat, cu camere mari si bine incalzite pe timp de iarna. Toaleta este bine aerisita si dotata conform standardelor de 4 stele. Patul are saltea confortabila, iar camera nu avea  miros specific de hotel.

Restaurant:
Restaurantul este destul de rece, fara atmosfera. Mancarea (bufet) este servita intr-o camera foarte mica, inghesuita si aglomerata. Felurile de mancare servite au fost mult sub asteptari.

icon-car.pngKML-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Hotel Palace - Baile Govora

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Hotel Palace - Baile Govora 45.082703, 24.174042 Hotel Palace - Baile Govora

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *