Bilete de avion pentru TEL AVIV din BUCURESTI sau IASI – TAROM

Grăbeşte-te să prinzi cele mai mici tarife pentru Tel Aviv! Dacă reuşeşti să ţii pasul cu ele, vei fi cu siguranţă în formă pentru a lua parte şi la Maratonul din februarie alături de alergători din toată lumea. Vederea la oraş este garantată!

 • Iaşi-Tel Aviv de la 55 EUR* dus
 • Tel Aviv-Iaşi de la 75 USD* dus
 • Bucureşti-Tel Aviv de la 72 EUR* dus
 • Tel Aviv-Bucureşti de la 85 USD* dus

*tarif supus anumitor termene şi condiţii

 

Tel Aviv este, după Ierusalim, cel mai mare oraş din Israel. Este situat la 58 km distanţă de Ierusalim, pe coasta Mediteranei, într-o regiune cu dune de nisip, unde soarele străluceşte 300 de zile pe an. Tel Aviv este cel mai modern oraş din Israel, puternic influenţat de civilizaţia Europeană contemporană. Este un oraș cu un ritm de viață alert și cu numeroase locuri de agrement. Aici se află sediile principale ale băncilor și ziarelor israeliene, de asemenea jumătate din marile companii și locurile de muncă ale unui sfert din populația activă a Israelului.

Vă invităm să vizitaţi acest superb oraş şi să vă bucuraţi de toate minunăţiile sale, achiziţionând chiar acum biletele de avion!

 • Bucureşti -Tel Aviv de la 126 Euro*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
 • Tel Aviv – Bucureşti  de la 123 Euro*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
 • 8 frecvenţe săptămânale
 • Iaşi -Tel Aviv de la 103 Euro*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
 • Tel Aviv – Iaşi de la 103 Euro*, pentru un bilet dus – întors cu toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe site, locuri limitate la acest tarif
 • 2 frecvenţe săptămânale
 • Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy; 3 bagaje pentru Clasa Business)+10 kg bagaj de mână. Detalii aici.
 • Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil. Află mai multe detalii legate de online check-in aici.
 • Servicii gratuite la bord. Detalii aici.

*Acest tarif se supune unor termeni şi condiţii.

Sursa informatii: https://www.tarom.ro/destinatii/tel-aviv

Cazare in Tel Aviv

Crowne Plaza Tel Aviv City Center este unul dintre cele mai moderne hoteluri din Tel Aviv. Este situat lângă centrul comercial Azrieli și oferă camere deosebite, cu vedere la oraș. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness cu piscină interioară, saună și facilități de spa.

Camerele acestui Crowne Plaza au WiFi gratuit, meniu de perne, TV LCD și aparat de făcut cafea. Unele camere beneficiază și de acces la Executive Lounge.

Oaspeții pot lua masa la restaurantul gourmet de la etajul 11 care oferă micul dejun, prânzul şi cina. Preparatele culinare, realizate după rețete creative sunt cușer. Meniul de vinuri include cele mai bune mărci din Israel.

Executive Lounge se află la etajul 20 şi oferă o vedere spectaculoasă. Aici sunt puse la dispoziţie servicii VIP, de dimineaţa până la ora 22:30. Designul modern al hotelului este evident încă de la intrare, cu stilul său minimalist și decorul monocrom, în culori contrastante.

Proprietatea este situată la numai câţiva paşi de Sarona, un centru cultural, de agrement şi comercial. Acesta este amplasat într-o fostă aşezare a Cavalerilor Templieri, formată din 37 de clădiri restaurate, unde acum se găsesc cafenele, restaurante, magazine şi galerii de artă.

Gara HaShalom din Tel Aviv se află chiar lângă hotel, acest fiind înconjurat și de unii dintre cei mai impresionanţi zgârie-nori ai oraşului. Poate fi pus la dispoziție un serivicu de transfer gratuit de la/la mare. Aeroportul Ben Gurion se află la 20 de minute de mers cu mașina, iar la un cost suplimentar poate fi oferit un seriviciu de transfer. Oaspeții pot beneficia și de reduceri la o parcare din apropiere.

Sursa booking.com

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *