Hotel Seraglio – Istanbul

Seraglio este un hotel de tip boutique în inima cartierului Sultanahmet din Istanbul. Taxi-ul de la aeroportul Ataturk si pana la hotel costa aproximativ 40 – 45 TL asa ca aveti grija daca vreti sa inchiriati servicii speciale de transport ce pot costa pana la 45 euro de persoana.
Odata ajuns la hotel incepi sa gusti din atmosfera colorata a Istanbulului si din ospitalitatea poporului turc.

Personalul de la receptie ne-a intampinat cu un „free welcome drink” la alegere, orice din meniul bogat al restaurantului propriu. (Am ales Efes :))

Pe motiv ca turcu’ e frate cu romanu’ am primit un „free upgrade to deluxe room” si pentru ca era seara si nu aveam program, proprietarul hotelului s-a oferit sa ne duca cu masina in Taksim… asa la promenada!

Ca sa puncteze si mai mult la ospitalitate am primit de la receptie Istanbulkart (sa il folosim pe perioada vacantei), sfaturi referitoare la unde gasim cel mai bun kebab, cel mai bun restaurant de peste sau cea mai buna baclava.

Tot la capitolul ospitalitate intre orele 17 – 19 in restaurantul hotelului era program de  „free tea, muffin and soup”.

Hotelul se afla la distanta de mers pe jos pana la Moscheea Albastră, Hagia Sofia, tramvaiul catre Taksim, Bazilica Cisternă, ​​Hipodrom și cu putin efort se poate ajunge pe jos si la Grand Bazar.

La plecare am primit cate un breloc cu ochiul Medusei.icon-car.pngKML-LogoQR-code-logoGeoJSON-LogoGeoRSS-LogoWikitude-Logo
Hotel Seraglio Istanbul

încărcare hartă - vă rugăm aşteptaţi...

Hotel Seraglio Istanbul 41.004055, 28.979884

2 comments
Andreea
Andreea

Nu cred ca exista raport mai bun pret calitate

Mihai
Mihai

Si eu am stat aici si am ramas impresionat!

Trackbacks