Hideaway of Nungwi – Probabil cel mai bun hotel din Zanzibar

Hideaway of Nungwi Resort & Spa este la 2 minute pe jos față de plajă. Chic Hideaway of Nungwi oferă unităţi de cazare de lux cu terasă privată cu vedere la Oceanul Indian. Printre facilităţile oferite se numără o piscină în aer liber, o plajă privată unde se pot practica sporturi nautice și un centru de scufundări. Centrul de spa pune la dispoziție servicii de masaj și o baie de aburi.


Fiecare dintre suitele și vilele foarte spațioase are aer condiționat și pat cu baldachin. Unele se află pe plaja Nungwi și au piscină privată, cadă cu hidromasaj și grădină.

Oaspeții au la dispoziție un bufet internațional, preparate orientale și preparate din carne la grătar în stil african. La barul de pe plajă și pe terasa cu vedere la apusul de soare se pot savura băuturi. Oaspeților li se oferă, de asemenea, un bar de trabucuri, room service și prânzul la pachet.

Oaspeţii pot practica activităţi precum canotaj, ciclism și tenis, iar copiii au la dispoziţie o piscină dedicată, un club pentru copii și un loc de joacă. În zonele publice interioare există candelabre, acces gratuit la conexiunea WiFi și program de divertisment organizat cu regularitate.

Nungwi Resort & Spa este situat pe coasta de nord-vest a Zanzibarului, la 55 km de Stone Town. Recepția deschisă nonstop oferă un serviciu de transfer la Aeroportul Internațional Abeid Amani Karume, unde se poate ajunge cu mașina în mai puțin de 1 oră.

Hideaway este de asemenea bine cotat pentru locația sa excelentă în Nungwi!Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie.

Hideaway of Nungwi Resort & Spa a întâmpinat clienții Booking.com începând cu 3 iul 2012
Lanţ hotelier: The Leading Hotels of the World

Sursa: Booking.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *